Palvelut

Maa-aines

Tarttisko uusi piha multaa tai tie mursketta? Maa-aineskuljetukset hoituu kun pirautat Tapsalle ja kerrot tarpeesi. Toimitamme mm. sepeliä, hiekkaa, multaa ja kuorikatetta.

* Hinnat ovat päivän hintoja joten kysy tarjous kun tarvetta ilmenee.

Vaihtolavat

Kun on pihatalkoiden aika, tai talven sepelit pitää kerätä pois, on parasta soittaa Tapsalle ja tilata kätevä vaihtolava. Kuljetuksen hoituvat Turkuun ja sen lähiympäristöön.

* Palvelun hintaan kuuluu Turuntalous alueella lavan tuonti, tyhjennys ja poisvienti. Mahdolliset välityhjennykset veloitetaan erikseen. Jätemaksu määräytyy jätelajin mukaan.

Viherpalvelut

Hoidamme kattavasti kaiken kokoisten pihojen ylläpitotyöt mm. istutustyöt, kausi-istutukset, rikkakasvien kitkennät, kevät- ja syyskunnostukset, pensaiden leikkaukset, konsultoinnin ja neuvonnan sekä paljon muuta.

Oli tarpeena sitten kertaluontoinen pihan kunnostus tai jatkuva ylläpitohoito, niin soita Liisalle ja me hoidamme homman.

Kaivuutyöt

Pienkaivurillamme hoidamme salaojat, sokkelit sekä muut pienimuotoiset kaivuutyöt kätevästi ja vuosien kokemuksella. Tarpeen mukaan hoidamme myös isompia urakoita isommalla kalustolla.

Tähän palveluun on hyvä yhdistää meidän maa-ainestoimitukset sekä kaivuumaan poisvienti. Soita Tapsalle ja kysy maksuttomasta kartoituksesta paikan päällä.

Purkutyöt

Onko vanha mummonmökki tullut tiensä päähän ja olisi tarvetta tehdä tilaa uusille suunnitelmille?

Puramme niin teollisuushallit kuin mummonmökitkin vuosien kokemuksella, soita Tapsalle ja sovi urakasta ammattilaisen kanssa. Teemme kaiken tarvittavan suunnittelusta siivoukseen ja kierrätykseen.

Tarjouspyyntölomake


    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi